Hogy lehet felvenni képernyőt játéknál ha nem a Printsrc el?
Figyelt kérdés
Nvidia videókártya, ki is írta még valamikor játék elején hogy Képernyő felvételhez win -alt valamilyen gombot kell megnyomni. Most keresem, nézem a videókártya driverén, de ott csak videot lehet felvenni. Ha meg Print src t nyomok közbe, nem vesz fel semmit, az csak a windowson belül működik.2016. jan. 3. 12:12
1/8 anonim válasza:
A print screen-t próbáltad beilleszteni valahova?
G.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát a Paintbe. Mondom az csak sima Windowson belül megy, az asztalt letudja kapni, viszont játéknál, nincs semmi, beillesztem Paintbe és semmi nem történik, ugyanúgy fehér oldal
2016. jan. 3. 12:18
3/8 OneHitGoHome válasza:
Próbálj meg Actionnal, vagy Frapsel képet csinálni DirectX módban.
4/8 anonim válasza:
Érdekes. Windows + print screen mit csinál?
G.
5/8 anonim válasza:
Van amikor a Print screen nem működik egy alkalmazáson belül (pl tök fekete vagy fehér képet készít). Amúgy Én erre a Fraps-t használom, amivel egy megadott mappába sorozatban csinálhatunk sok képet egy beállított billentyű segítségével. Az ingyenes verzió nem enged azt hiszem csak tömörítettlen bmp formátumot, míg a teljes verzió támogat png vagy jpg mentést is. A Fraps tud videót is lopni, de a Shadowplay jobb erre a feladatra, mert az NVENC segítségével kisebb erőforrásigénnyel és jobb minőségben készít videót.
6/8 A kérdező kommentje:
Windows+Printscr néztem, de ugyanúgy az asztalt rakja be amit gondolom előtte fotóztam. A videókártya Nvidia Geforce Gt750 Ti. Vagy nincs valami mappa a videókártyán belül ahova teheti ? bár nem hiszem mert ugyanúgy kéne látni Paintbe hogy csinált. De mondom, valamikor Játék elején előjött egy kis panel hogy képernyő felvételhez win-alt+G Gombot kell lenyomni, vagy valami ilyesmit írt, de már az a panel se jön elő
2016. jan. 3. 12:29
7/8 A kérdező kommentje:
Jaa megnéztem ezt a Fraps programot Működik ezzel! köszi :) Csak mondjuk jó lenne ha a windowsos is működne
2016. jan. 3. 12:33
8/8 anonim válasza:
A print screen gomb a windows-os megoldás, de az mint említettem van, hogy nem működik rendesen egy alkalmazáson belül. Ráadásul egyszerre csak egy képet tart a vágólapon, míg mondjuk a Fraps rögtön le is menti és sorozatban el lehet sütni, külön Paint mentegetés nélkül. A videokártyához járó nVidia Experience szoftver is kínál lehetőségeket, bár Én nem nagyon használom. A Shadowplay tud videót készíteni hardveres (GPU) kódolással, ami hasznos lehet. Képet nem tudom, hogy tud-e készíteni, de a beállítások szerint csinál videót az alt+X kombóval és az alt+f12-vel kapcsolgatható az fps számláló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!