Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik weblap szerkesztővel...

Melyik weblap szerkesztővel próbálkozzak? És melyik tárhelyre rakjam jel a kész oldalt?

Figyelt kérdés
Saját oldalt akarok csinálni a vállalkozásomnak. A felhasználói programok szintjén nagyon jól elboldogulok, de programozni nem tudok. Lehetőleg ingyenes tárhelyre gondoltam, ami azért a keresőkbe elég jól előjön.
2010. márc. 25. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van:

1, Megtanulod a HTML- a javascript- és a php nyelvet illetve egy kis SQL-t és írsz magadnak 1 oldalt amit felraksz egy ingyenes tárhelyre!

2, Megbízol egy szakembert aki csinál neked 1 frankó weboldalt!

Ha a vállalkozásodnak akarsz weboldalt, ne sajnáld tőle a pént, olyan mintha az irodád egy putri közepén lenne!

De ezek csak saját gondolataim!

2010. márc. 25. 13:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs véletlenül valami olyan szerkesztő program, mint pl egy powerpoint amivel csak rakosgatni kell a képeket,megadni a hátteret, ikonokat, linkeket beírogatni stb.?
2010. márc. 25. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A seamonkey-nek van egy kiegészítése (része, azt hiszem alapból jár hozzá), azzal viszonylag könnyen lehet, de azért nem csoda!Ezek viszont nem tudnak olyan dolgokat mint amiket programozással lehetne megírni és ezeknek kusza a kódja is! De ha feltétlenül kell Én ezt ismerem!Hajrá:-)
2010. márc. 25. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ennek megtaláltam a letöltését, úgy néz ki hogy ingyenes. Melyik tárhelyre rakjam, ha esetleg sikerül elkészíteni?
2010. márc. 25. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
FreeWeb.hu
2010. ápr. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!