Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop CS3-mal kapcsolatban...

Photoshop CS3-mal kapcsolatban lenne kérdésem: segítene valaki?

Figyelt kérdés

Keresek egy programot régóta, és nem tudom mi a neve, de olyan hogy két képet szeretnék egymásra helyezni, úgy hogy mindkettő látszódjon de mintha átlátszó lenne a kép mivel a másikat is látni. Régen corel-t szoktam használni, ott tudtam mi a neve, de angolul volt és nem is emlékszem már rá... Viszont ez a PS magyar most. Remélem értitek mire gondolok. Tudna segíteni valaki?

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!

2010. márc. 25. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz,hogy két réteget hozol létre és mindkettőbe raksz egy-egy képet ,majd a felső réteg,így a rajta levő kép átlátszóságát növeled,így az alatta lévő kép is láthatóvá válik?

Ja meg persze van olyan is,hogy nem az egész réteget teszed láthatóvá,hanem csak egy részét.. erre több mód is van.

2010. márc. 25. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen arra, de már ismerősöm megmutatta. :)
2010. márc. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!