Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a Gta 4?

Miért akad a Gta 4?

Figyelt kérdés

Akadozik a gépen.Mindent Low-ra állítottam,árnyékokat kikapcsoltam :(

Asrock b85 Pro4

Intel Core I5-4460

Kingston Hyperx 2x4Gb 1866Mhz DDR3

Gigabyte GTX960 4gb DDR5 OC

FSP Hexa 500W

western digital 1tb 64mb wd10ezex

Bitfenix Neos Ház

Mit kell cserélni benne hogy menjen a Gta 4 rajta?

2016. jan. 1. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
A világon semmit, a gta 4 egy nevetségesen összerakott trágyadomb volt pc n, nincs értelme foglalkozni vele.
2016. jan. 1. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Légy nyugodt, i7, GTX 980 és 16 giga RAM mellett is szaggat, mint az állat.
2016. jan. 1. 14:18
 3/7 Alighanem19 ***** válasza:

Cseréld ki a gépházat, az biztos segít! :)

Sosem értettem, miért kell leírni a konfigurációnál a gépházat, ventilátort, egeret meg a többit. Mi közük van a program futtatásához?

2016. jan. 1. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,lehet hogy közrejátszik,nem értek hozzá.Csak azt tudom hogy akkor most dobtam ki erre a gépre 155 ezer forintot hogy játszhassak,csak éppen azt nem lehet vele csinálni
2016. jan. 1. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is ez cseszett fel, ezért megyek konzolra. Lehet nem olyan szép, de futni fog. Esetleg megpróbálhatsz másikat letölteni vagy vedd meg. Az eredeti elvileg jobban fut.
2016. jan. 1. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy pl egy gta5 csutkára tekerve menne ezen a gépen - nem írnám le a pc s játékokat azért, mert ~7 éve jött egy szar pc port.
2016. jan. 1. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen a múltkor valamelyik Assassin's Creed is szarakodott mindenkinek. Elég sok játékot elcsesznek, a másik dolog meg az, hogy késik a játék. Az emlegetett GTA5 is késett egy évet.
2016. jan. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!