Miért akad a Gta 4?
Figyelt kérdés
Akadozik a gépen.Mindent Low-ra állítottam,árnyékokat kikapcsoltam :(
Asrock b85 Pro4
Intel Core I5-4460
Kingston Hyperx 2x4Gb 1866Mhz DDR3
Gigabyte GTX960 4gb DDR5 OC
FSP Hexa 500W
western digital 1tb 64mb wd10ezex
Bitfenix Neos Ház
Mit kell cserélni benne hogy menjen a Gta 4 rajta?
2016. jan. 1. 13:38
1/7 anonim válasza:
A világon semmit, a gta 4 egy nevetségesen összerakott trágyadomb volt pc n, nincs értelme foglalkozni vele.
2/7 anonim válasza:
Légy nyugodt, i7, GTX 980 és 16 giga RAM mellett is szaggat, mint az állat.
3/7 Alighanem19 válasza:
Cseréld ki a gépházat, az biztos segít! :)
Sosem értettem, miért kell leírni a konfigurációnál a gépházat, ventilátort, egeret meg a többit. Mi közük van a program futtatásához?
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,lehet hogy közrejátszik,nem értek hozzá.Csak azt tudom hogy akkor most dobtam ki erre a gépre 155 ezer forintot hogy játszhassak,csak éppen azt nem lehet vele csinálni
2016. jan. 1. 14:25
5/7 anonim válasza:
Engem is ez cseszett fel, ezért megyek konzolra. Lehet nem olyan szép, de futni fog. Esetleg megpróbálhatsz másikat letölteni vagy vedd meg. Az eredeti elvileg jobban fut.
6/7 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy pl egy gta5 csutkára tekerve menne ezen a gépen - nem írnám le a pc s játékokat azért, mert ~7 éve jött egy szar pc port.
7/7 anonim válasza:
Igen a múltkor valamelyik Assassin's Creed is szarakodott mindenkinek. Elég sok játékot elcsesznek, a másik dolog meg az, hogy késik a játék. Az emlegetett GTA5 is késett egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!