Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell a Windows 10-et...

Hogyan kell a Windows 10-et letörölni a gépről?

Figyelt kérdés

#Windows #Windows 10 #Windows uninstall
2015. dec. 30. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk formázással.
2015. dec. 30. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ehhez annyira nem értek,ezért kérek segítséget.
2015. dec. 30. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb, ha beteszed a feltelepíteni kívánt oprendszer telepítőjét, és azzal formázod a lemezt (lesz ilyen gomb/menüpont).

Előtte persze nem felejted el kimenteni a személyes fájljaidat.

2015. dec. 30. 18:20
 4/7 tabaki ***** válasza:
Én ugyan a linux mellől nem ejtek könnyet, amikor egy Windowst letörölnek egy gépről, de mégis érdekelne, mi az oka vagy célja az egésznek, hátha nem is ez a leghasznosabb megoldás.
2015. dec. 30. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Sokan mondják nekem hogy a Windows 10 nem a legcélszerűbb a játékokra. Ezért gondoltam, feltelepítem a Windows 7-et,de azt nem engedi nekem(rámegyek a fontos frissítések letöltésére, tölt utána hibakódot ír:0x6 hibakód).Ezért gondoltam letörlöm a Windows 10-et úgy hátha megoldódik a probléma. Így jutottam erre a döntésre.
2015. dec. 30. 19:32
 6/7 tabaki ***** válasza:

Jól értem, hogy a Windows 10-ből próbálod megkérni a rendszert, hogy takarodjon, és tegyen föl egy magánál két verzióval ósdibbat? Ha ennyire nincs tapasztalatod, szerintem még ne kapkodd el a dolgot, annak ellenére, hogy manapság ez a vakon bukdácsolás már nem vezet törvényszerűen a merevlemez elbarmolásához, mint hajdanában-danában. Lehet, hogy még lesz itt valakinek érve a tízes mellett is -- egyébként is furcsa nekem, miért nem arra kérdeztél rá, hogy egyáltalán igaz-e a szóbeszéd, és csakugyan érdemes-e az amúgy jól működő, naprakész és a fejlesztés új trendjének megfelelően kialakított rendszeredet leölni egy ma még _esetleg_ gyorsabb, elavulófélben lévőért, miért csak a kivégzés kivitelezéséhez kértél segítséget.

A magam részéről inkább azt javaslom, hogy próbáld meg a tízest használni (ott egye meg a fene, hányan mit mondanak neked), és ha ténylegesen tapasztalod valami hátrányát, még mindig visszafejleszthetsz.

2015. dec. 30. 20:23
 7/7 tabaki ***** válasza:
2016. jan. 1. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!