Windows 10-re nem tudok felmásolni videókat és képeket?
Figyelt kérdés
Pár napja még Windows 7-em volt ezért még nem nagyon vagyok jártas az új operációs rendszerben de szerintem az semmiképpen sem normális hogy bedugom a karmerám hogy fel tudjam másolni azokat a képeket/videókat amit készítettem vele és ilyenkor kiadja azt a hangot hogy csatlakoztatva van de nem jeleníti meg és kb 10 másodpercre rá kiadja azt a hangot mint ha kihúztam volna az USB-ből pedig hozzá sem nyúltam nem lehet gond a rendszeremmel mert laptopra és pár napja telepítettem fel a WIndows 10-et és ugyan ez a hiba jelenség jelentkezik ott is!2015. dec. 29. 00:57
1/3 A kérdező kommentje:
És még utólag annyi problémám is lenne hogy amit a lementettem videókat azt sem indítja el.
2015. dec. 29. 01:10
2/3 Lajos54 

válasza:

Valószínű, hogy a kamerádhoz kellene valamilyen illesztőprogram, illetve segédprogram, hogy egyáltalán tudjon mit kezdeni vele a géped.
A lejátszás (illetve a nem lejátszás) probléma pedig azért lehet, mert az oprendszer, illetve a beépített lejátszóprogram nem ismeri alapból azt a fájlformátumot. Mint ahogy például a Win 8 (8.1) beépített lejátszója nem tud mit kezdeni az egyik legismertebb videófájl formátummal, az Mpeg2-vel...
Telepíts egy normális lejátszót, például VLC vagy KMPlayer.
Arra azért figyelj, hogy ahonnét letöltöd, szerepeljen a Win 10, mint támogatott oprendszer.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a választ egyébként GoPro kamerám van és azt nem akarja felismerni és amiket le akarok játszani videók mp4 formátumban vannak.
2015. dec. 29. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!