GParteddel hogyan tudok boot szektort létrehozni windows-hoz?
most tölt befele mindjárt a gpart.... letoltam az egész rendszert nincs boot semmi, próbáltam új partició táblát msdossal, ott csin egy 96megás kis rész bootnak a többi meg egybe 1 partició
win7 felment rá de nem bootol
Gondolom erre az előző kérdésedre gondolsz amikor azt írod:
"végre akinek köze is van hozzá nem csak hülyeséget ír"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Közlöm veled hogy ez még mindig nem programozás és a kedves válaszolók nem hülyeséget írnak hanem segítnek mert hülyeséget csináltál úgy hogy nem értesz hozzá.
Ha felrakod a windowst és nem bootol akkor annak semmi köze a kis elvesztett 96 megás partíciódhoz mert a windows megoldja magának és bootolhatóvá teszi a partícióját akár van rajta másik, akár nincs. Azon kívül hogy fogalomzavarban szenvedsz, szerintem csak rossz eszközre próbálsz bootolni vagy rossz windows telepítettél, esetleg rosszul. Ha nincs bootolható eszköz a gép újraindul nem csak villog. Remélem nem elég nagy hülyeség számodra az amit írtam és megpróbálod egy picit átgondolni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!