Hogyan állítsam be azt hogy az új telepítések helye a rendszer (c) meghajtó helyett a külön erre létrehozott másik (D) patrícióra kínálja fel automatikusan a telepítések helyét?
Tegnap telepítettem újra a win7 rendszerem amiatt mert mindent a rendszer patriciójába telepítettem az elmúlt hónapokban.
Most ebből tanulva a C patriciót teljesen békén akarom hagyni se képeket se dokumentumokat se mentéseket nem akarok oda rakni hanem a D meghajtóra amit direkt erre hoztam létre.
Segítsetek kérlek!
Készíts junction point-ot mklink parancsal, c:\Program Filex (x86) a d: lévő kényvtárra hivatkozzon.
Ha a parancssorral esetleg nem boldogulnál, használhatod mondjuk a Steam Moover alkalmazást.
Milyen Windowsod van? Nekem 7 Ultimate-vel működik:
Vista/Server2008-től felfele menni kellene az összes verzión (NTFS fáklrendszer szükséges).
A gondolatmenet a következő lenne:
1. C:\Program Foles (x86) mappát átmásolod d:-re
2. c:-ről törlöd
3.CLI-ből: mklink /J c:\Program Files (x86) d:\Program Files (x86)
4. Ha működik, megcsinálod ugyanezt Program Files-szel.
5. Ha valami nem jó, rmdir c:\Program Files (x86) parancsal törlöd az elagazást, majd visszamásolod d:-ről.
Elvileg működni kellene, bár itt azt írják bezavarhat a frissítéseknél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!