Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom a Linux Debiant...

Hogy tudom a Linux Debiant futtatni Win10 alatt?

Figyelt kérdés
Kéne a Debiant futtatnom, de emiatt nem akartom újrarakni a géptet, ezért virtuális futtatásra gondoltam. Letöltöttem az oracle virtual boxot, de nem kezelte. Mi a legegyszerűbb megoldás erre?
2015. dec. 28. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:

:D Mi az hogy nem kezelte? Így próbáltad?

https://www.youtube.com/watch?v=2hXiAWIWfb8

2015. dec. 28. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugyanezt csinálom, de azt kapom amikor megnyitja, hogy "No bootable medium found"
2015. dec. 28. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig ez működik, valamit nem kapcsolsz be. Első fülön van a boot sorrend, ott csak a lemez és a hdd legyen bekapcsolva, és persze a lemez legyen az első helyen. A lemezhez beállított iso bootolható legyen. Ennyi a beállítás, mennie kell.
2015. dec. 28. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy van csinálva, de nem jó. Fogalmam sincs mitől lehet. Vagy amit letöltöttem linux az a hibás? Honnan érdemes leszedni?
2015. dec. 28. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, ezek után. Próbáld meg egy másikkal. Az előbb én ezzel néztem, elindult:

[link]

Ez 64 bites géphez van, itt a 32 bites, picit gyorsabb:

[link]

2015. dec. 28. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, működik :). Akkor a fájlok voltak szarok amiket leszedtem. Pedig a debian oldaláról szedtem le. De mindegy, most jó. :)
2015. dec. 28. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ok, örülök neki. Ezek is a debian oldaláról vannak pedig, ott van a downloadnál valahol. :)
2015. dec. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!