Hogyan hozzam rendbe a Windows 7et? Vajon kiment a
winchester? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval, 2 operációsrendszer van a gépemen (windows7/windows7) az egyiket megpróbáltan letörölni mert azt nem használom es a másikon vannak rajta a programok a jelszavak a képék és még sorolhatnam. A lényeg az hogy fontos dolgok vannak rajta.
Tehát... hogy toroljem a w7et betettem 1 xp telepitő lemezt az olvasóba. Én hülye. Elkezdetem telepíteni az xpt a formázást befejezte és ott hagytam végbe(a fájlokat is rá másolta). Azt hittem hogy jó lesz. De nem lett jó mivel amikor elkartam inditani azt irta ki hogy ,,Hiba a rendszer vetöltésekor'' ezért a particiókezelőnél toroltem azt a particiot amire elkezdtem a telepíteni az xpt majd létre hoztam egy újat. Kiléptem. Ujra
inditottam. Es megint azt irta ki.
Aztan toroltem azt a particiót amint az ímént létre hoztam.
Ujraindítottam és mar csak a kezdőképet adja a be nem megy tovább. Kiment a winchester. Ha nem akkor hogyan hozhatnám rendbe??
Nem ment tönkre, csak a rendszerindító bejegyzések tűntek el, amik a lemez elején helyezkednek el. Rendelkezel win 7 telepítő lemezzel? Próbáld a javítás funkcióját egynél többször. Vannak parancssoros javítási lehetőségek. Miután nyelvet választottál és a javítás vagy telepítés szakaszhoz érsz, akkor Shift+F10 parancssor. Bootrec/RebuiltBCD. Ennek az utolsónak pontosan utána kell nézni, mert van 3 variáció is. De tessék [link]
2015. dec. 26. 23:24
2/9 A kérdező kommentje:
De nem lep tovabb mert csak a kezdojepet adja be.. szoval nem tudok semmit csinalni. Ezt hogy oldjam meg?
2015. dec. 26. 23:54
3/9 Gábor_79 válasza:
Mert nem tudsz belépni a BIOS-ba sem és nem tudod elindítani a telepítő médiát?
2015. dec. 27. 10:06
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok.
2015. dec. 28. 02:35
5/9 Gábor_79 válasza:
Az azért érdekes, mert egyetlen pendrive-al működnie kellene. Nincs semmi üzenet? Esetleg, hogy BIOS-ba lépéshez nyomj F1-et vagy mást?
2015. dec. 28. 11:30
6/9 A kérdező kommentje:
nincs semmi. nem tudok semmit sem csinálni
2015. dec. 28. 11:43
7/9 Gábor_79 válasza:
Meg is próbáltad az F2-őt vagy ilyesmit? Jobb híján egy BIOS resetet tudok javasolni, csak akkor automatikusan alapbeállításra áll minden. Ha nem úgy működött eddig és nem ismered a beállításokat, akkor gond lehet. Bár nem nagy dolgokról van szó - ami elállítódhat.
2015. dec. 28. 17:35
8/9 A kérdező kommentje:
jó. és hogyan reseteljem a BIOSt?
2015. dec. 29. 02:30
9/9 Gábor_79 válasza:
Vagy a gombelem kivételével kb 2 percre, vagy van az alaplapon két "tüske", azaz jumper CMOS clear vagy reset felirattal és azok rövidre zárásával fémtárgyal. Erről ír a lapod Manualja. Ha pár napot tudnál várni, vagy ha most is van elérhető szerviz, akkor oda kellene vinni, mert így nem fog menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!