Milyen programmal lehet megnyitni Ptp kiterjesztésű Fájlokat?
Találtam egyet a FileWiewPro programot, de csak úgy hajlandó működni, ha megveszem 43 dolláért...
Ha tud valaki valami hasonló ingyenes, ptp kiterjesztésű fájl megnyitó programot, megköszönném ha elküldené
Ha ppt akar lenni, akkor Microsoft PowerPoint, LibreOffice vagy OpenOffice ingyen is megnyitja, de ha feltoltod a Google Drive-odra, akkor ott is van dia-megtekinto.
Ha tenyleg ptp, milyen programmal keszitetted, vagy honnan van?
Én a FileWiewProban nem bíznék különösebben, emlékeim szerint (több más hasonlóval együtt) mindig előtolakodik, ha valami ritkább kiterjesztésre rákeresel, aztán vagy tudja, vagy sem.
Egyáltalán nem értek hozzá, de a keresés alapján úgy tűnik, a .ptp több fájltípus kiterjesztéseként is használatos, mindegyik eléggé speciális feladatú programhoz tartozik:
Leggyakoribbnak a Docklight projektfájl látszik:
Ami még érdekesség, hogy a hajdani magyar Primo számítógépet emuláló program szalagállományainak is ez a kiterjesztése. Bár nem hiszem, hogy kapva kapnál a témán, érdemes tudni róla, hogy volt valaha egy igen jól sikerült, ám balsorsú próbálkozás egy ZX80 alapú, 8 bites hazai számítógép előállítására. Bővebben itt:
Köszönöm a válaszokat. Nem én kreáltam volna a dolgokat, hanem kerestem a neten egy bizonyos repülőgépszimulátorban lévő gép festéséhez (livery) szükséges letöltést. Meg is találtam, letöltöttem, de a file ptp kiterjesztésű volt, és a Win7 nem tudta megnyitni. Azóta kiderült, hogy meg sem kell nyitni, csak betallózni a megfelelő helyre, és már működött is!!!
Azért köszönöm a fáradozásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!