Van olyan, aki még RUSTozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valakik még RUSToznak? .. Ha igen, hol? .. Van magyar szerver (eredeti)? .. Ha van ilyen kisebb magyar közösség melyik szerveren található (netalántán csatlakozhatok is :D)?
2015. dec. 26. 00:12
1/9 anonim válasza:
Én napi szinten haverokkal privát szerón de amugy a "Magyar Piece and oh... fuck" szerveren szoktunk még játszani. De nem értem miért ne RUST-oznának az emberek? Most kezd felpörögni.
2/9 A kérdező kommentje:
és ez a magyar szeró hogy szokott menni(0-24), vagy csak hébe-hóba?
2015. dec. 26. 00:22
3/9 anonim válasza:
Korai hozzáférésű játék, ami azt jelenti hogy készen sincs még. Tulajdonképpen alpha/beta fázisban van, még egyáltalán nem lefutott.
4/9 A kérdező kommentje:
ok..mire lesz kész? ... a szerver mindig fut? (..amúgy tegnap vettem meg, vagyismár tegnapelőtt, ezért kérdezek ennyit :D)
2015. dec. 26. 00:40
5/9 A kérdező kommentje:
ok..mire lesz kész? ... a szerver mindig fut? (
2015. dec. 26. 00:50
6/9 A kérdező kommentje:
valami szarakodott..a 2. ilyen izét ne nézd, kicsit szarakodott a net azt 2szer küldtem el..bocs
2015. dec. 26. 00:52
7/9 anonim válasza:
Szerintem még a fejlesztők sem tudják mikorra lesz kész, de csinálják. Szerverek nyilván futnak.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezen a szerón milyen gyakran szokott reset lenni??? ... Mert pont ma volt 13:00. ...és klánokba folyamatossan van felvétel??.. mert egyedül szar, mert ma 3x támadtak rám, kindig minimum 3an, abból 2x megöltem őket, de harmadszorra puskákkal meg c4ekkel jöttek, így meg elég szar, hogy naponta előről kell kezdenem..;(
2015. dec. 26. 23:15
9/9 ShanaFH válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!