Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 legtisztább hangminő...

Zsinga kérdése:

Windows 7 legtisztább hangminőség elérése?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 1 éve sikerült egy tökéletes fülhallgatót találni magamnak, játékhoz használtam és egyszerűen hibátlan volt számomra, mindent jól hallottam vele, 3000ft-ért sikerült vennem a pontos megnevezése: Maxell Metallics Chrome. Sajnálatos módon 1 év után elromlott, ugyanilyet akartam venni, de már nem gyártják. Megpróbáltam 1 szintén maxell gyártmányú fülhallgatót venni, még drágábban, mint az előző, de egyszerűen nem tiszta hangot ad vissza, próbáltam a Realtek HD audio driverben a hangszínszabályozáson állitani, javításokat is végeztem, de képtelen voltam tökéletes hangzást előállítani vele. Ha alapon hagyom a hangszínszabályozást egyszerűen túl halk minden, és a játék amiben használom (CS:GO), nagyon fontos, hogy pontosan és tisztán halljak vele mindent. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e ajánlani valami megoldást, vagy bármit amit még megpróbálhatnék, hogy a legtöbbet hozzam ki ebből a fülhallgatóból. Ha számítana a pontos megnevezése: Maxell Sports HP-S20

#Windows 7 #hangminőség #Realtek #tökéletesítése
2015. dec. 25. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Realtek hangkezelő segítségével szerintem ez a legjobb minőségű hang:

Hanghatás: szoba.

Hangszín: magas.

Formátum: 24bit, 48.000 Hz

A többi ehhez képest halk, továbbá ez szépen kiemeli a beszédhangot is.

2016. jan. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!