Érdemes előfizetni az avastra?
13 000 ft lenn 1 évre.
Milyen vírusirtó?
Az a baj, ha crackkes verziót, használok, akkor lehet nem szűr ki annyi vírust, nem úgy működik mintha eredeti lenne. A többi funkciója sem úgy működik nem?
A crackelt verzióval nem az a baj, hogy nem szűr ki annyi vírust, hanem az, hogy lehet, pont a crack maga egy trójai, amit ugye így már maga az Avast nem tud észrevenni.
Vagy használd a free-t, vagy fizess elő.
Egyébként én maximálisan meg vagyok az Avast!-tal elégedve.
Ha szükséged van a Windowsénál fejlettebb tűzfalra, és ha az ingyenes verziójával meg vagy elégedve, akkor igen.
Egyébként a teszteken vannak az Avast-nál jobban teljesítő védelmek is, de a legjobb a saját tapasztalat.
Azt használd ami számodra bevált.
ott a eset ingyen ,csak kódot kell kérni havonta
elég jó tűzfala van fejlett keresőmotorral és nem is túl sok erőforrást használ
feltört vírusirtó maga a nyitott kapu
mi kell hogy esélyes legyen megvédeni a géped:
1,mindíg naprakészen frissített op.rendszer userként használva
2,nagyon jó tűzfal
3,vírusfelügyelet(nem free)
4,böngésző védelem:AdblockPlus,NoSript,Ghostery
5,Advansed System Care
és így nem védve vagy hanem megnehezíted annyira a behatolást hogy inkább könnyebb zsákmány után nézzen a delikvens
Melyik amelyik jobb az avastnál? Eddig csak ezt használtam.
És az ilyen malvare fertőzések ellen?
a kaspersky a legjobb az eset is jó
ha az előbb leírtakat felteszed jó leszel majdnem minden fenyegetés ellen rootkit,malwer,vírus,
de egyet ne felejts el ezek semmit sem érnek ha kimondottan te vagy a célpont akkor semmi nem véd meg
asc? ne nevettes. de a többiben egyetértek.
leszedtem a legújabb avast premiert, újratettem a gépet, de visszafogja a netet. :(
Ha kikapcsolom megy a max sebesség, ha nem, akkor szinte van úgy, hogy 1 mega alatti lesz a sebességem speeedtesttel.
Elég szar így.
A kasperky még olcsóbb is de abban van ilyen levelező védelem meg malvare védelem meg ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!