Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Zeneszerkesztő program erre a...

Zeneszerkesztő program erre a célra?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék csinálni, hogy bizonyos zenékben felerősítenék néhány ütést, esetleg hozzátennék, felgyorsítanám, lassítanám, stb. Ezzel szeretnék társastáncos zenéket csinálni (hiszen kb bármelyik zenére lehet táncolni valamit, csak néhányban nehezebb meghallani a ritmust, mint sok másban).

Olyasmi lenne a végeredmény, mint amit a Dj ICE Dancesport Music tölt fel youtubera. A ritmus úgy szeretném hozzáadni, hogy a laptopon az egérpadot "ütögetem".

2015. dec. 25. 12:01
 1/1 anonim válasza:

Hát ha csak simán fogsz egy .wav fájlt, és felerősíted benne a dobokat, akkor elég szarul fog szólni.

Én FL Studiot használok mindenre, alkalmas ahhoz, hogy nyúlkálj a dalokban. Szerintem a legjobb, ha rájátszol a meglévő dalra valamit dobgéppel, a saját hangszereiddel, bővítgeted.

Szerintem amire te gondolsz, az nem sima egérpad, hanem egy sampler.

Nézz utána, és ne hidd, hogy elektronikus zenéhez nem kellenek hangszerek, vagy drága felszerelés.

2015. dec. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!