Zeneszerkesztő program erre a célra?
Olyat szeretnék csinálni, hogy bizonyos zenékben felerősítenék néhány ütést, esetleg hozzátennék, felgyorsítanám, lassítanám, stb. Ezzel szeretnék társastáncos zenéket csinálni (hiszen kb bármelyik zenére lehet táncolni valamit, csak néhányban nehezebb meghallani a ritmust, mint sok másban).
Olyasmi lenne a végeredmény, mint amit a Dj ICE Dancesport Music tölt fel youtubera. A ritmus úgy szeretném hozzáadni, hogy a laptopon az egérpadot "ütögetem".
Hát ha csak simán fogsz egy .wav fájlt, és felerősíted benne a dobokat, akkor elég szarul fog szólni.
Én FL Studiot használok mindenre, alkalmas ahhoz, hogy nyúlkálj a dalokban. Szerintem a legjobb, ha rájátszol a meglévő dalra valamit dobgéppel, a saját hangszereiddel, bővítgeted.
Szerintem amire te gondolsz, az nem sima egérpad, hanem egy sampler.
Nézz utána, és ne hidd, hogy elektronikus zenéhez nem kellenek hangszerek, vagy drága felszerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!