Adrian75 kérdése:
A mirillis action miért nem veszi fel a játékokat miért csak az asztalt?
2015. dec. 24. 12:06
1/1 anonim válasza:
A "video recording" opció csak akkor működik, ha egy játék működésben van és felveszi az az opció.
pl: Indíts el egy Gta V-öt és tedd le a tálcára, úgy hogy közben megy a játék és indísd el az Action-t és elvileg olyankor engedélyeznie kell a "video recorder" opciót.
Tehát az a lényeg, hogy ez az opció csak játékokat rögzít és ha nincs játék a háttérben, amit "felvegyen" akkor nem is lehet azt használni, csak a "asztal felvevő" opciót.
Valahogy próbáltam érthetően fogalmazni, de lehet nem sikerült annyira jól.
Remélem azért egy kicsit segítettem.
Én azt mondom, hogy mindenkinek saját magának kell ezt kitapasztalnia, rá kell jönni a program működésére, mert így elmagyarázni elég nehéz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!