Nem tudok frissíteni windows 10-re valaki segít?
Figyelt kérdés
Fel szokta ajánlani a számítógép bekapcsolásakor hogy letöltés vagy letöltés megkezdése frissítés később én az utóbbi választanám mert meg vagyok elégedve a 7-tel de amikor rányomok a letöltés megkezdése frissítés későbbre kiad egy új ablakot kb 2 másodpercig azt írja: letöltés indítása (alatta pedig) a letöltés befejeztével megkezdheti vagy későbbi időpontra ütemezheti a frissítést. Aztán eltűnik az ablak és semmi nem történik.2015. dec. 23. 10:27
1/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt a tabletemmel. Nekem csak usb stick-ről sikerült frissíteni.
2/6 anonim válasza:
[link] innen tudod letölteni a usb eszközt.
3/6 A kérdező kommentje:
De én nem szeretném frissíteni most, és nem is tudnám dvd-ről vagy pendrive-ról frissíteni nekem úgy lenne jó, hogy letöltöm és amikor majd kell csak frissítem. És gondolom jobb minél hamarabb beszerezni mert már nem lesz sokági ingyenes gondolom.
2015. dec. 26. 11:15
4/6 anonim válasza:
menj be a windows updateba,és indítsd el a frissítést.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel azt akarod mondani lehet az a gond hogy a windows update le van tiltva? Mert le van.
2015. dec. 27. 16:08
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy látom az van beállítva soha ne keressen frissítéseket de attól fel szokta ajánlani a windows 101 re való frissítést csak nem csinál semmit amikor a letöltés megkezdése frissítés későbbre nyomok.
2015. dec. 27. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!