Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win10-nél még mindig fagyogat...

Win10-nél még mindig fagyogat a Sony Vegas?

Figyelt kérdés

Több ismerősömtől/helyről is hallottam, hogy lefrissítette windows 10-re a gépét, és a sony vegas egy adott renderelési pontnál egy az egyben kifagyott, és csak a gép resetelése segített.

Az lenne a kérdésem, hogy ez a hiba fenn áll-e még?

2015. dec. 22. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam semmi gond nem volt a Sony Vegasszal, sem Windows 10-en, sem előző Windows rendszeren. Tiszta telepítéssel felrakott rendszernél nem kéne, hogy ilyen gond legyen.

A Vegas-féle fagyás/összeomlás különböző kodek-hibák, hibás forrásfájlok és egyebek miatt meg előfordult már, de az nem Windows 10 miatt van.

2015. dec. 22. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Mondom, több ismerősömnek is volt ilyen, hogy fogta magát és 59%-nál egy az egyben befagyott. Valakinél 75%-nál, és ezért nem merek frissíteni

2015. dec. 22. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Én eleve a többeknél jelentkező egyéb hibák és bugok miatt nem frissítenék. Windows 10-et használok az asztali gépemen és a laptopomon is, szeptember óta problémamentesen, de csakis tiszta telepítéssel érdemes felrakni, ha nem akarsz újabb bosszankodó lenni a sok közül, olyan baromságok miatt, minthogy nem működik a Start menü.

A frissebb Windows 10 telepítőkhöz elég a legális Win 7-ed / 8.1-ed kulcsát felhasználni telepítéskor, azt is elfogadja, elkerülve ezzel a frissítősdit, és az esetleges negatív következményeket.

A Sony Vegas fagyásaihoz szerintem nincs köze a Windows 10-nek, mert ilyesmit tapasztaltam előző rendszereken is (többnyire hibás forrásfájl miatt, vagy nem működő/rosszul telepített kodek miatt), a Windows 10-en idáig egyszer sem. Hogy a Win 7-ről/8-ról frissített rendszer okozhat-e problémákat ilyen téren, azt nem tudom, de nem zárnám ki.

2015. dec. 22. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:

tiszta telepítést hogy érted?

Mert én windows 7-ről mennék win10-re, de éppen emiatt nem merek.

2015. dec. 22. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendes (újra)telepítést pendrive-ról vagy DVD-ről, boot menüből, formázva a C-t.
2015. dec. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!