Acces hiba, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Érettségi feladatokat gyakorlok, most éppen a 2015-ös októberit. Az Acces feladatnál az az első lépés, hogy importálni kell 3 darab txt fájlt (azokból lesz 3 darab tábla). Úgy kezdem, hogy Külső adatok -> Szövegfájl. Minden megy rendesen, de a végén, a befejezés résznél azt a hibaüzenetet kapom, hogy: Az XML-specifikáció nem felel meg a sémának. Hiba található az XML-dokumentum | sorában.
Aztán jön még egy hibaüzenet, hogy nem sikerült a szöveg importálása.
Ez mitől van, valaki tud valami megoldást?
2015. dec. 20. 16:01
1/5 A kérdező kommentje:
* Access
2015. dec. 20. 16:03
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy korábbi importálásnál eltároltad a mintát, és aszerint akarja beolvasni? Másik gépen sikerül?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de másik gépnél sikerült. Hogy lehetne ezt a mintát törölni esetleg?
2015. dec. 20. 22:42
4/5 anonim válasza:
Fejből nem nyomom, kísérletezni meg te is éppannyi munkával tudsz. Importálás közben nézd végig a kis ablak összes részét, hátha megtalálod. Nem biztos, hogy ez a probléma, csak tippeltem, lehet telepítési hiba is. Az is érdekes, hogy ha másik feladatsor forrásait veszed elő vagy bármilyen txt-t, akkor is fennáll-e a hiba.
5/5 A kérdező kommentje:
Más txt fájlt sem importál.
Egyébként sikerült egy kibúvót találnom: Megnyitom a txt fájlt jegyzettömbben, kimásolom az egészet, beillesztem egy üres Excel munkafüzetbe, lementem, aztán az Excel fájlt importálom az Access-be. Az úgy működik.
2015. dec. 21. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!