Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pokemon Leafgreen, többi lent!?

Pokemon Leafgreen, többi lent!?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem,hogy pokemon leaf greenben hogyan tudom a Kadabrámat átváltoztatni Alakazam-ra?

2015. dec. 19. 19:14
1 2
 11/12 Krisipoke ***** válasza:

Hát mivel a FireRed/LeafGreen már több, mint 11 éve jelent meg, azóta volt pár főszériás játék :)

Még ugyanabban a generációban, de egy évvel később jött ki szintén GameBoy Advance-re a Pokémon Emerald, ami az előtte megjelent Ruby/Sapphire kibővített verziója.

Utána jöttek ki már Nintendo DS-re az első 4. generációs játékok, a Diamond és Pearl, illetve utána ezeknek a kibővített változata, a Platinum. Utána pár évvel a HeartGold/SoulSilver, amik a Game Boy Color-os Gold/Silvernek voltak a 4. generációs felújított változatai, és nagyon jól sikerültek szerintem.

Utána jelent meg az én személyes kedvencem, még mindig Nintendo DS-re a Black/White, ami már az 5. generációhoz tartozott. Kicsit később a folytatása, a Black 2/White 2.

2013-ban jött ki az első 6. generációs játék, már Nintendo 3DS-re, a Pokémon X/Y, itt már 3D-s karaktermodellek vannak a Pokémonokról, nem csak sima sprite-ok (pixeles rajzok). A legújabb pedig a tavaly megjelent OmegaRuby/AlphaSapphire, szintén 3DS-re, ami a Game Boy Advance-es Ruby/Sapphire felújított változata.

2015. dec. 23. 11:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem,de gondolom pc-n ezek az újjab játékok nem elérhetőek,sajnos. Ma fogtam egy krabyt,felfejlesztettem 28 ra es atalakult kingler-e es nagyon kiraly pokemon! Nagyon eros,es hasznos! Esetleg privatban egy facebbok cimet kuldenel? Szeretnek 1-2dolgot megveszelni veled!
2015. dec. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!