Mi a neve a programnak vagy ha nem program hol lehet letölteni? TÖBBI LENT.
Figyelt kérdés
Net kártyához/adapterhez illesztőprogram kéne (hogy manuálisan tudjam telepíten), ugyanis mikor újra rakom a windows-t akkor a netem nem megy rajta csak ha végbe viszem az illesztőprogram telepitését de én nemt udom, hogy mit, hogy és hol kéne letölteni...
Szóval egy program kéne ami illsztőprogramokat telepít..
Előre köszönöm a válaszokat
2015. dec. 18. 10:36
1/10 A kérdező kommentje:
+Valahol azt olvastam, hogy az alaplap driverét kell feltelepíteni de nem tudom, hogy integrált-e kártya...
2015. dec. 18. 10:41
2/10 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az everestet és ott a hálózati kártyánál ezt írja:
Hálózati kártya Realtek PCIe GBE Family Controller
2015. dec. 18. 10:48
3/10 fersk válasza:
Az alaplapét mindenképpen telepíteni kell. A hálókártya típusának (rendszer fülön megtalálod, valószínűleg sárga jel lesz előtte) megfelelő drivert a gyártó honlapjáról szintén.
4/10 fersk válasza:
Akkor Google - op. rendszernek megfelelőt kiválasztod.
5/10 A kérdező kommentje:
2015. dec. 18. 10:55
6/10 fersk válasza:
Miért kell ehhez tutorial? Google - beírod: Realtek PCIe GBE Family Controller - op. rendszernek megfelelő driver- gyártó honlapja - drivert letöltöd - telepíted - újra indítasz - örülsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek a választ
2015. dec. 18. 11:36
8/10 A kérdező kommentje:
Vagyis csak neked :D mert te válaszoltál mind1 :D
2015. dec. 18. 11:36
9/10 anonim válasza:
A chipkészlet gyártójának oldalán elérhető a legfrisebb hivatalos meghajtóprogram:
az adott operációs rendszer (Windows 98-tól Windows 10-ig mindegyikhez külön van) sorában levő Global linkre kattintva tölthető le
10/10 A kérdező kommentje:
REndben köszi...
2015. dec. 19. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!