Miért nem működik?
Sony laptopom van , Windows 7 van rajta.
Minden faszán működik van bőven hely rajta.
Próbálom napok óta telepíteni a Sims3 vagy Sims4 játékot a gépemre.Nem nagyon értek hozzá !
Először a Sims4-et telepítettem daemon tools lite os lépéssel kezdte,, aztán telepítettem és crackeltem is . jó is volt a játék játszottam 3 órát rajta majd egyszer csak kikapcsolt a gép. Először azthittem azért kapcsolt ki mert a takarómon volt a gép és bemelegedett alul (volt már rá példa)
hagytam picit állni majd újra elkezdtem játszani fél óra múlva leállt. És utána újra próbáltam kb 3 perc után leállt a gépem. azthittem ez a játék szar.
ezért inkább megpróbáltam a 3-at letölteni és telepíteni , utasításokat nézem mindent nehogy elb*sszak valamit rajta. kiírta a telepítés sikeres . 5 perc után kikapcsolt a gépem. Ismét megpróbáltam ismét kikapcsolt.
írták valahol hogy nyomjam ki a vírusirtót akkor jó lesz , hát nekem ez sem vált be ..
Bocs a hosszú szövegért, de valaki mondja már meg miért kapcsol ki még a gépem is ettől a játéktól ?! GTA, Mester MC, Pes14 lazán játszhatóak rajta de egyedül a SIMS-et nem tudom rajta telepíteni...nem hogy lefagy vagy kilép, az egész gép kikapcsol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!