Miért nem sikerül az utorrent 2.2.1 magyar nyelvű honosítás, rosszul nevezem el a szövegfájlt? (részletek lent)
Régebben a leírás alapján egyből összejött, a mostani reinstall után meg itt kínlódok vele :) A letöltőfájl mappájába másoltam a szövegfájlt, egyáltalán jó az elnevezés? Ha nem, valaki írja már le pontosan mint a dedóban, mi a szövegfájl pontos neve ez esetben? Itt a mappa tartalma jelenleg:
A kép alapján nem derül ki hogy melyik mappában van, mert ez szerintem a telepítő fájl.
Na szóval:
Feltelepíted az utorrentet a gépedre.
Megkeresed az utorrent mappáját a C:/program files/ mappában.
Ide az exe fájl mellé bemásolod a Magyar nyelvi fájlt.
Fontos, hogy a uTorrent és a nyelvi fájl neve megegyezzen, tehát ha az indítófájl utorrent.exe néven van, akkor a nyelvi fájl utorrent.exe.lang.txt kell hogy legyen.
Ha az indítófájl utorrent_2.2.1.exe, akkor a nyelvi fájl utorrent_2.2.1.exe.lang.txt
Nekem a "C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Roaming\uTorrent" mappában van a program.
Az "utorrent.exe" mellett "utorrent.lng" néven szerepel egy csomagolt fájl, amiben a nyelvi TXT fájlok tárolódnak.
Egyébként ahány gépre telepítettem, mindig letöltötte a nyelvi fájlt, nem kellett sohasem másolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!