Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet beállítani a...

Hogy lehet beállítani a Word-ben, hogy az egyik kép a másik alatt legyen?

Figyelt kérdés
És ha word-ben nem lehet, akkor milyen programmal lehet ilyet csinálni?

2015. dec. 15. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
LibreOffice Writerben lehet.
2015. dec. 15. 22:48
 2/3 tabaki ***** válasza:

Én is LibreOfficet használok, de nyilván Wordben is lehet. Én elsőnek a jobb gombos menüben néznék szét, valószínűleg ott megtalálható valami elrendezés-menü, ahol beállíthatod, hogy a kép előrébb vagy hátrább kerüljön a másikhoz képest. Egyébként vélhetőleg az egymásra tevés problémátlan, nem is egészen értem, mire vonatkozik a kérdés.

Amúgy pedig muszáj Wordben megcsinálni? Ez egy dokumentumon belüli képszerkesztői fortély lenne? Mert, ha csak magára az így nyerhető képre van szükséged, bármelyik képszerkesztő használata kézenfekvőbbnek tűnik.

Azt sem ártana definiálnod, mit jelent pontosan, hogy „az egyik kép a másik alatt legyen”, mert ebbe belefér akár az is, hogy azt szeretnéd, hogy az egyik átlátsszon a másikon. Ilyesmit szerintem csak képszerkesztővel tudsz megcsinálni.

2015. dec. 16. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ingyenes képszerkesztőkből van választék, én XnView-et használok. Töltsd le és telepítsd valamelyiket és azzal meg tudod oldani.

De jó a Paintba beépülő Pic-Pick is, hasonlít a Gimp-re.

[link]

2015. dec. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!