Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Premier Pro mindenkinek ezt...

Premier Pro mindenkinek ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Indításkor kiírta /ja a kis üdvözlőképernyőt. Amit ha bezártam/ok, akkor bezárta/ja az egész programot. Ha pedig új projektet hoztam/ok létre, akkor pedig működik rendesen. Ez mindenkinél így van? Vagy bugos a program?
2015. dec. 14. 19:36
 1/4 DjImipapa ***** válasza:
Nyilván nálad nem stimmel.....rossz helyről rosszul telepítve...stb. Itt műkszik.
2015. dec. 14. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól működik a programod, nekem is így adja elő magát. Igaz nem is használom, inkább a Vegas, vagy Corel VS. Már panaszkodott itt más is, hogy elég körülményes ez a progi...De sokan kedvelik.
2015. dec. 15. 00:04
 3/4 DjImipapa ***** válasza:
Nem vitatéma, de ha a kisablakot, amin a választási lehetőségek vannak becsukom, nekem marad a program főablaka.... ám ha nálatok amúgy meg használható akkor semmi gáz.....
2015. dec. 15. 07:03
 4/4 A kérdező kommentje:

nálam teljesen használható, csak érdekesnek találtam egy kicsit.

Mert ha végiggondolod, ha új projektet akarsz kezdeni akkor azt megkezdheted az üdvözlőképernyőből is, ha meg egyiket sem akarod, akkor meg minek nyitottad meg a programot? Biztos így gondolták az adobe mérnökei....

De egyébként megy

2015. dec. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!