Hogy állíthatnám be, hogy mindig közepes ikonok jelenjenek meg miniatűrök helyett, ha megnyitok egy mappát?
Figyelt kérdés
Állandóan miniatűrök vannak és mindig azzal kell kezdenem, hogy Nézet > Közepes ikonok. Egy nap vagy 100-szor kell ezt megtennem újra és újra. Köszi szépen!2015. dec. 14. 19:01
2/4 A kérdező kommentje:
A semminél ez is több, de ezzel ugye nem állattam be állandóra. Ezzel csak annyit értünk el, hogy mindig, ha belépek egy mappába, akkor ctrl + görgetés következik. Köszi a segítséget.
2015. dec. 14. 19:31
3/4 anonim válasza:
Igazából ennyit tudtam tenni, mert fogalmam nincs, miért következhetett ez be.
De egy mappán belül kell ezt beállítani, vagy mindig külön-külön mappában egyesével?
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, hiába nagyítom fel egyszer, utána jöhet ismételhetem is végtelenszer.. :) köszi azért!
2015. dec. 14. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!