Photoshop CS6 formátum?
Hogyan lehet a PS CS6-ban beállítani, hogy automatikusan .jpg-be mentse a képeket, és ne .dsp-be? Azt szeretném, hogyha valahova elmentem másként, akkor ne kelljen mindig kiválasztani a formátumot, hanem egyből döntse el hogy .jpg.
Lehetséges ez?
Azt szeretném, hogy ne .psd;.pdd fájl legyen az alapértelmezett, hanem a .jpg;png.Amikor mentek másként automatikusan válassza a .jpg;.png fájlt.
Igen tudom lusta dög vagyok, mert nem bírok párat kattintani, amíg kiválasztom, de tényleg zavaró.
Be lehet ezt állítani?
+ torrentezők naiv hitével
(bocs, közben csúnya bonyodalmaim támadtak a géppel)
Értem.
Azért köszönöm. :)
:) Most nem azért, de elolvastad egyáltalán az első válaszoló írását? Vagy nem értetted? Nem jó menüpontot használsz. JPG-t vagy más veszteséges formátumot nem a Mentés másként - el kell menteni, hanem az exportalas -> mentés webre menüvel. Kipróbáltad, láttad hogy milyen beállítások, előnézet, mennyi lehetőséged van? Ez nem a Paint, itt a mentés másként arra való, hogy egy újabb változatot hozz létre az épp szerkesztett projektről.
Mindegy, ha csak nem érted meg, te tudod, csináld ahogy gondolod, a jó megoldást megkaptad, azt kezdesz vele amit akarsz.
Öreg bácsi elmegy az orvoshoz.
-Doktor úr, ha a vécékefével törlöm ki a fenekem, nagyon kidörzsöli, tudna rá adni valamit?
-De uram, miért nem a papírt használja, az való arra, a kefe nem teljesen erre való.
-Jó, de azt már megszoktam, nem fogok mást használni. Kérem a krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!