Ftp-nél miért dob le?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy Ftp progit, sikerült is beállítani leírás szerint a szervert, betöltöttem a programba a megosztani kivánt mappát, Routerbe nyitottam Ftp portot a gép felé. Helyi hálózaton gyorsan, gond nélkül megy. Még azt is sikerült elérni hogy a Külső Router ipt lásson más gép távolról, tehát ftp:// ip:port, rámennék böngészőn, megjelenik az a bejelentkezős ablak beírom a felhasználót meg jelszót, és nem csinál semmit, tölt, vagy kiírja egy idő után hogy no logging, a server programba mutatja rendesen hogy próbálkozik, és azt írja hogy disconnected. Ugyan ez a helyzet totálcommanderből elérve is, néztem másik gépről másik netről, hogy rácsatlakozzak Totalcommanderrel betud lépni a könyvtárba, viszont ha áthúznám a megosztott fájlt kiírja hogy elveszett a kapcsolat probálja újra ugyanezzel a jelszóval. Tehát nemértem miért van ez. A másik gép routerébe is bekell állítani külön ? Nállam a tűzfal ki van lőve. De az az érdekes hogy Helyi hálózaton tényleg elég szépen megy, egyből behozza és gyorsan le lehet tölteni a megosztott fájlt2015. dec. 11. 12:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!