Hogyan, vagy egyáltalán lehet . Exe kiterjesztést vissza fejteni?
Figyelt kérdés
Hogyan,vagy egyáltalán lehet .exe kiterjesztést vissza fejteni?2015. dec. 10. 20:57
1/4 tabaki válasza:
Ha arra gondolsz, hogy az eredeti forráskódot vissza lehet-e nyerni belőle, akkor nem.
2/4 A kérdező kommentje:
és az eredeti forrás kódot át alakítani?
2015. dec. 11. 00:01
3/4 tabaki válasza:
Ezt nem egészen értem. Ha megvan az eredeti forráskód, azt úgy írod át, ahogy neked tetszik, csak éppen értened kell az adott nyelven való programozáshoz. De nem ártana részletesebben leírnod, hogy tulajdonképpen mi a szándékod vagy elképzelésed. Ez így teljesen a levegőben lóg, sejtelmem sincs, mit akarsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, egy webre akartam egy programot feltenni,de a google sír rá,és letiltja,ezért akartam h pl a forrás kódot bele csapom egy txtbe és csá,de akkor is sír rá....,ezért akartam vissza fejtett kódot bele rakni,és ha pl letöltöm máshol akkor fogom és vissza rakom exébe
2015. dec. 12. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!