Windows 10 bármilyen alaplappal kompatibilis?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a rendszer kompatibilitás nem csak abból áll hogy van e vga driver tehát a kérdésem az hogy ha van egy ilyen gépem:
CPU: Phenom x4 9500
Ram: 4Gb ddr2
Vga:Hd 7870 2Gb
Táp: Chieftech 550W
Alaplap: Gigabyte M61PME-S2
A furcsa összeállítás azért van mert a vga-t ajándékba kaptam, később szeretném majd cserélni az alaplapot cpu-t ramot.
De ezzel lenne kompatbilitási probléma vagy bármi hátrány ha nem a szokásos Windows 7-et telepíteném hanem 10-et?
2015. dec. 10. 14:33
1/3 anonim válasza:
Technikailag menni fog, hátránynak attól még hátrány az adataid lopása. Egyéb hátrány, hogy az UAC-ot nem tudod kikapcsolni a képnézegető és a számológép elvesztése nélkül, illetve hogy a start menü egy rakás lóge***i. Ettől függetlenül ha szeretnéd, akkor csak tessék, működni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Te most maga a windows 10 hardvertől független hiányosságaira célozol? Én még nem próbáltam.
2015. dec. 10. 15:09
3/3 anonim válasza:
Mondjuk, az UAC-ot nem célszerű kikapcsolni, mert a legtöbb vírus, malware, ransomware, stb. ott akad fent. Ugyanez, mint rendszergazdaként használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!