Melyik a legjobb "Linuxos" böngésző ezek közül?
Midori, Rekonq, Konqueror, esetleg a régi Opera (12.16)?
Plugin, és HTML5 támogatást tekintve, az erőforrásigényt tekintve?
Esetleg más a felsoroltakhoz hasonló böngésző, amit ismertek, esetleg szerettek/használtok?
A standard böngészők most nem érdekelnek.
Archlinuxon nincs szoftverközpont :D
De ubuntu alatt se szerettem.
Szerintem az Iceweasel a legtökéletesebb.
Amúgy nem a Gnome alapértelmezett böngészője , hanem a Debiané , mert eleve a Debian fejlesztői készítették a böngészőt is , látszik is az eredmény , sokkal stabilabb az alapját szolgáló ff-nál ,beépítettek jó pár adatvédelmi beállítást is , de a legnagyobb előnye , hogy ilyen ff hello meg hasonlók sincsenek benne. Hátránynak szokták felhozni , hogy nem kerülnek bele egyszerre a legújabb ficsőrök , csak tesztelés után , de ez inkább csak javítja a felhasználói élményt. Kiegészítő támogatása azonos a tűzrókáéval , tehát messze a legtökéletesebb.
A régi operát és a rekonq-ot én nem javaslom , bughalmazok.
Midori egész lightweight , konqueror meg Kde-s , ha ezt akarod feltenni , telepíteni fogja a függőségeit is.
Extrém böngészőnek én az Uzbl-t mondanám , ez a legkisebb fogyasztású az összes grafikus browser közül.
Ubuntuékra nem tudod simán apt-getel telepíteni.
sudo add-apt-repository ppa:dirk-computer42/c42-backport
apt-get update , aztán apt-get install iceweasel
"A régi operát és a rekonq-ot én nem javaslom , bughalmazok."
A régi Operát hadd védjem meg. A maga idejében nagyon jó kis böngésző volt, mostanra persze, hogy sokminden elavult benne, nagyon sok oldalon nem igazán használható már. Sajnos nekem is át kellett állnom róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!