A Sony Vegas Pro 12 miért nem jeleníti meg ugyanazt a
betűtípust?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Vegas Pro 12 videoszerkesztő programom, és egy nemrégiben letöltött és ékezetesített Schadow Black Condensed betűtípus. Sajnos van egy kis gond. Ugyanis ez a betűtípus nem úgy jelenik meg a videóelőnézetben, mint ahogyan a szerkesztési panelban látszik. Mit tudok tenni, hogy ez a betűtípus mindkettőnél ugyanúgy jelenjen meg? A mellékelt kép talán segíthet ezen a megválaszolásban.
Már megy a betűértés ezzel a módszerrel, de még mindig van egy kis problémám:
Az első, hogy amint beírok egy karaktert már elállítódik a betűtípus Arial-ra. A másik, hogy egy ékezetes szót írok be (pl. árvíztűrő) akkor nem egyezik az adott betűtípussal. Mi lehet ezeknek az oka?
2015. dec. 11. 21:55
3/6 DjImipapa válasza:
Türelem...holnap gépen öegnézem, bár ilyet nem láttam, hogy visszaváotana, ékezetes meg problémás lehet, word se mind jól teszi ki soknál...
2015. dec. 11. 22:21
4/6 DjImipapa válasza:
Nos minden text előtt a képen láthatóra kell állítani, nálam legalábbis egy szöveget innen olyan betűkkel ír végig, amilyet megadok, az ékezetek megjelenítését nemigen lehet olyanná varázsolni amilyenné te akarod. Van pár ami jó, sok meg nem....Angol az alapbeállítottsága a programnak, akár az officének is, hiába magyar nyelvű a régió:( Megnéztem NERO-val, ugyanígy vannak betűtipusok, aminek az ékezetes ŐÉÍ nem olyan mint elvárnám, erre én megint aszondom, addig váltogatom, amíg egy megfelelő, és megjelenítésben jót találok.
2015. dec. 12. 08:04
5/6 A kérdező kommentje:
És mit tegyek, hogy ugyanúgy használható legyen ez a betűtípus, mint mondjuk az Arial, vagy a Times New Roman?
2016. jan. 17. 17:38
6/6 DjImipapa válasza:
Véleményem szerint hagyd...van olyan ami jó, avval dolgozz....😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!