Hibrid Tv Tunerrel hogy tudom venni a digitális és az analóg adásokat egyszerre?
Üdv!
Jelenleg egy Leadtek Winfast dtv2000h plus Hybrid Tv Kártyát használok Tv műsorok nézésére, ami képes a Digitális/Analóg adások vételére is.
A kérdésem az lenne hogyha nekem a tv kártyán 2 külön bemenet van, analóg/digitális , akkor hogy tudom nézni a műsorokat egyszerre.
Ezalatt azt értem hogy a DIGI-től ha megrendelem a Digitális tv csomagot, amiben van 60db analóg a többi digitális adás, és 1 db kábelen kötik be a házba a tv-t.
Akkor a tv tunerrel ha a digitális bementbe dugom a kábelt és elindítom a keresést, akkor azok az adások amik nem digitálisan jönnek felismeri e.
És tudom e esgzerre nézni egy kereső modulon ekresztül mind az összes csatornát Digitális/analóg.
Példaképpen nézzünk egy olyan tv kártyát amiben csak digitális bemenet van.
Nemtudom mit olvastál, de ki írtam hogy Hybrid kártya ami a digitálisat és az analógot is fogja.
olvasd végig köszi-.
"Nemtudom mit olvastál, de ki írtam hogy Hybrid kártya ami a digitálisat és az analógot is fogja"
Csak a földfelszíni digitálisat és az analógot fogja
DVB-T digitális adás vételére is alkalmas (Földi sugárzású digitális TV adás)
Akkor magyarán vehetek egy oylan tv tunert ami egyszerre kezeli a dvb-c és dvb-t adásokat :(
ami legalább 20 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!