Nem eredeti windows 7-ről windows 10-re? (többi lent)
NE FRISSÍTS!
Örülj neki, hogy még windows 7-ed van hidd el az legjobb. Nagyon meg fogod bánni ha frissítesz.
Csak viccelődött a harmadik :)
A lényeg, hogy ne frissíts, mert nagy butaság lenne.
"A lényeg, hogy ne frissíts, mert nagy butaság lenne."
Miért is???
Ha valamit állítasz, legalább indokold meg.
Szvsz: Gyorsabb, stabilabb, szebb, ééééééééééés
LEGÁLIS!!!
Akkor miért is ne frissítse?
Kedves hatos válaszoló!
Látszik tényleg csak átlagfelhasználói szinten használod a gépet. Ha nem így lenne tudnád, rengeteg hiba van benne.
Stabilabb, mint a Windows 7? Te jól érzed magad? A Windows 7 a Windows xp után a második legstabilabb rendszer. A Win 10-ről ez nem mondható el. Tudod hány perifériát kellett kidobniuk az embereknek, mert a drága Windows 10-el nem volt kompatibilis? Tudod mennyi gép vállt működésképtelenné a Windows 10-nek hála? Emellett torrentezni sem lehet rajta, márpedig az emberek nagy része különböző célokra, de használja.
Kicsit nézz utána miket írsz.
Kedves "8"
Igen, tudom mit írok.
A gépem paraméterei:
Foxconn alaplap. Pentium E5300 processzor.
3450-es VGA. 4GB/800MHz RAM.
Samsung 250GB SSD.
Tehát nem valami szupergyors, új masina.
A kezdetek óta "Insider" felhasználó voltam.
Amikor jelezte a Microsoft, hogy frissíthetek a végleges!!! változatra megtettem. Minden meghajtóprogram települt, automatikusan és kézzel egyaránt.
Soha semmilyen lassulás, fagyás, vagy egyéb probléma nem jelentkezett. Nem úgy, mint a "7-es" változatnál.
Gyakran használok Corel12-est, APS-t. Semmilyen indítási és működési hiba nem merült fel.
Torrentezni is szoktam.(UTorrent)
Ezek után még mit kell bizonyítanom, hogy elhidd amit írtam?!
Bár tudod mit? Higgy amit akarsz.
aulac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!