Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA V FPS drop?

GTA V FPS drop?

Figyelt kérdés

Gépem adatai:Proceszor:Intel Core i5 4460

VGA:MSI R9 390 8G

Memória:Hyperx 16gb

NEm tudjátok miért akadozik fps dropol a GTA V.Windows 8 alatt tökéletesen futot de 10 alatt fps dropol akadozik.Mind highon mind very high és ultrán is.Egyébként tört a játék de windows 8 alatt simán vitte.Esetleg az uj crimson drivertol lehet.

2015. dec. 5. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is crimson dirver van, és nem akad.

Win10 lesz a gond szerintem. kár volt frissíteni. Én várok amíg eljön az összes ilyen bug.

Egyébként alaplap driverei fent vannak? Proci driverei fent vannak?

Igen apróságnak tűnhet, de nekem legutóbb ez oldotta meg a problémámat! :))))

2015. dec. 5. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
A Crimson nem mindenkinél jó sajnos. Nálam 6970-nel hibátlan, de másoknál meg nem. Viszont a W10-nél meg főleg gyakori hiba, hogy ilyenek történnek, mint az FPS zuhanás. A helyedben tiszta telepítéssel visszaváltanék 7-re, vagy 8.1-re.
2015. dec. 5. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Fent vannak a legfrisebb driverek ezért nem tudom mért akad.Viszont csak ez az egy játék.
2015. dec. 5. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam szépen fut, ráadásul tele van grafikai moddal.

https://www.youtube.com/watch?v=c4QJRE_OfrU

2015. dec. 5. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindig a legfrissebb a legjobb.
2015. dec. 5. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A Windows 10 nálam sokkal jobban viszi a játékot, az is lehet hogy melegszik valamelyik hardvered. Tört játék ilyen gta stílusban nem a legjobb, naponta jönnek hozzá frissítések, gondolom már a Windows 10-es kompatibilitáshoz is jött valami.
2015. dec. 5. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
NVidia effekteket pedig ne kapcsolj be (SMAA, TXAA, stb..) mert azok csak azon a kártyán mennek jól.
2015. dec. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!