A VirtualBox-t használva, új virtuális gépet létrehozva XP-re a következő üvezent fogad: FATAL: No bootable medium found! System halted. Hogyan kezelhetem a hibát? Mit kell beállítanom, átállítanom és hol?
Figyelt kérdés
(Keresgéltem,de sajnos nem találtam használható megoldást.) A válaszokat előre is köszönöm! :)#VirtualBox #FATAL: No bootable medium found!
2015. dec. 5. 12:59
1/6 Tengor válasza:
Adj neki olyan médiumot, amiről lehet bootolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben. El tudnád magyarázni, hogy ezt, hogy is kell? :)
2015. dec. 5. 13:01
3/6 Tengor válasza:
Persze, de akkor jön a kövi kérdés, amire meg vagy tudok választ vagy nem.
Szerintem érdemesebb lenne tisztázni először, hogy mire is kell neked egy virtuális gépen egy XP, ha telepíteni sem tudod?
4/6 A kérdező kommentje:
Windows Xp-re szeretnék létrehozni Windows 7 virtuális gépet (ha ze lehetséges). Egy játék miatt kellene. :)
2015. dec. 6. 12:14
6/6 anonim válasza:
Ez nem válasz, hanem megtoldom a kérdést, mert én is ugyanezt a választ kaptam. Nekem Linux Mint 19 Tara Cinnamon van a gépemen. Azért szeretnék bármilyen Windows-t létrehozni a Virtualboxban, mert vettem egy Canon TS3191 nyomtató-szkennert, ami nagyon kiszámíthatatlanul működik a Canon Linuxra szabott szoftverével. Megpróbálom a Virtualboxban telepíteni, hátha sikerül. De most én is megkaptam, hogy "FATAL: No bootable medium found! System halted." Látok egy csomó angol választ a Google-ban, de nem értem. Mit tegyeK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!