Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 10-ben hogy lehet...

A Windows 10-ben hogy lehet "Csökkentett móddal" indítani?

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 02:37
 1/10 fersk ***** válasza:
0%
Kérdezd meg a 'Súgó'-jától.
2015. dec. 5. 02:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Remek jó válasz volt! Gratulálok! Most már csak azt áruld el, hogyan kérdezzem meg a súgótól, ha nem tudom betölteni a rendszert? Hiszen ezért kellene a csökkentett mód.
2015. dec. 6. 13:35
 3/10 fersk ***** válasza:
0%

Remek jó kérdés volt! "Windows 10-ben"!!

A számítógéped TÍPUSÁTÓL (laptop, asztali stb.) függően máshogy és máshogy. :)

2015. dec. 6. 14:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Barátom, ha vmihez nem értesz, ne szólj hozzá! "Hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
2015. dec. 7. 09:41
 5/10 fersk ***** válasza:
Ha már a kérdésedet félreérthetően fogalmazod, utólag legalább ne vagdalkozz...
2015. dec. 7. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem régen volt erre szükségem, és csak azt a megoldást találtam, hogy futtatás>msconfig ott beállítani hogy safe mode (csökkentett mód), majd restart után csökkentettben indult el.
2015. dec. 7. 20:11
 7/10 fersk ***** válasza:
Miután nem indul az op. rendszere (bár windowsBAN-t írt, mintha benne lenne), nem tud BENNE semmit állítani. Kérdező, kapcsold be, néhány másodperc után ki, majd újra be és így esetleg, ha már a gép típusát nem árulod el.
2015. dec. 7. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Esetleg próbálgasd a Windows boot megjelenése előtt az F8-t, vagy a Shift+F8 kombinációt, elméletileg ezt a kettőt a Win10 is támogatja, más tészta hogy nálam konkrétan nem működik. :)

Ha ez sem jó, és nem jön be a Win, és msconfig-ból sem tudsz így csökkentetbe bootolni, akkor javaslom hogy a lemezt (vagy pendriveot) amiről feltepítetted, helyezd a gépbe, arról bootolj, ott el tudsz navigálni a csökkentett módig. :)

2015. dec. 7. 21:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm. Ez utóbbi a megoldás. Természetesen a csökkentett mód egyáltalán nem gép, azaz hardver függő. Boot lemezről indítva el lehet jutni a csökkentett módig, vagy, ha eleve bootolt a W10, csak vmi nem tetszik, akkor az msconfig-ból, úgy, ahogy a kedves válaszadó leírta.

Még egyszer köszönöm.

2015. dec. 8. 01:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem! :)
2015. dec. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!