Ilyenkor mit tudnék tenni? (STEAM)
Steam-en megvettem az ArmA 2 Complete Pack-ot kb 1500 Ft-ért.
3 órát játszottam a sima 2-vel, és még a trainingeket sem tudtam végig csinálni, de már nem fogadják el a visszatérítést, mert többet játszottam vele 2 óránál.
Mivel Pack, ezért csak egyszerre az összesnek tudom kérni az árát, de mivel ez 2 játék (ArmA 2, ArmA 2: Operation Arrowhead) és csak a sima ArmÁval játszottam, úgy lenne igazságos szerintem, ha osztanák kettővel és akkor egyenként 2 óra alatt van.
Ilyenkor mit tudnék csinálni?
Persze, ha meg olyan csomagot veszel amiben 20 játék van 40 órád van eldönteni, hogy megérte-e.
Semmit nem tudsz csinálni, ezt a rendszert azért vezették be, hogy meg tudd nézni, hogy bírja-e a géped, nem fagy-e állandóan, és így tovább, nem azért, hogy 1:59 után töröld a játékot és követeld a pénzed.
Ilyenkor azt tudod csinálni, hogy megtartod, mivel már nem vagy jogosult a visszatérítésre. 1500 forintba nem halsz bele.
Külön-külön pedig nem megy, a kezdet kezdete óta érvényes, hogy a csomagokat egységesen kezelik, mert egy tranzakció tartozik hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!