Darth95 kérdése:
Elindítok játék telepítőt és egy hibát ír ki ezt mivel lehetne orvosolni? (Már nem egy játéknál előfordult! )
#Runtime Error (at-1;0): #Játék telepítő Rendszer üzenet hiba
2015. dec. 3. 10:14
1/7 anonim válasza:
Menj el a haverokkal sörözni, csavarogni, szédítsétek a csajokat. Komolyan, míg a te fajta éjfélkor még a zombikat öli, addig én a barátaimmal egy más után veretjük le a feleseket és viccelődünk a csajokkal.
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 es az jobb?
es aki mindkettot csinalja vagy egyiket sem az mennyire bunos?
3/7 anonim válasza:
1# én a csajommal ölöm a zombikat. Nyertem.
4/7 A kérdező kommentje:
Srácok Nem az volt a kérdés ki mit csinál!
2015. dec. 3. 15:47
5/7 A kérdező kommentje:
Meg Köszönném Ha segítséget tudnátok nyújtani, nem pedig vita tárgyát keresgélni! Ha veszekedni akartok keressetek egy posztot a kapcsolatok terén.
2015. dec. 3. 15:49
6/7 anonim válasza:
Én csak azt mondtam, hogy mivel lehetne orvosolni. Ma este haveromék első koncertjére megyek. Lesz egy kis csapat, míg te azon zokogsz, hogy nem lesz milyen gyerekjátékon játszani.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen bulizós.. én az életcélomra költöm a lóvét nem el piálom..
2015. dec. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!