Hogyan tudnám visszavonni az ütemezett frissítés?
A windows 8 felajánlotta a 10-et 20-adjára. Sajnos most siettem, és véletlenül elfogadtam. Már nem tudtam visszacsinálni, mert nem adott rá lehetőséget. Az egyetlen válaszásom az volt, hogy a felajánlott legkésőbbi időpontot fogadtam el, ami 4 nap múlva lesz.
Azt kérdezném, hogy lehet ezt inaktiválni? Nem szeretném a 4 nap múlva automatikusan megtörténő frissítést. Volt már fent a 10, de videokártya driverproblémák voltak, nem kompatibilis a laptop a 10-el, ellentétben azzal amit a 10 állít a laptopról.
Hogy állítsam le ezt az automatikus folyamatot?
Köszönöm ha valaki segít.
Keress egy nagy fájlt vagy egy olyan 2-4GB méretű könyvtárat a gépen, ami pár napja készült és nézz bele, ha megtalálod benne a telepítőfájlokat, töröld.
Amúgy meg ha el is indul a telepítés, úgyis kér, hogy fogadd el a licensz-feltételeket, tehát nem a hátad mögött kezd el frissítgetni. Akkor ha nemet nyomsz, nem fogja telepíteni.
Köszi a választ. Kínomban én is arra jutottam, hogy törlöm a win10 telepítő csomagot. Remélem jót töröltem, 2 GB volt. Meglátjuk.
Azt nem tudom, miért írja hogy kompatibilis, ha nem az. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!