Szeretném be rootolni Samsung SMT113 Tab 3 lite táblagépemet de hiába néztem videókat vagy leírásokat nem értettem hogy kell . Csak azt nem értem, hogy gépet is használjak vagy nem muszály és lehet magába csak Androidon?
A Táblagép tulajdonságai:
Processzor: 4 magos
Processzor sebessége: 1.3 Ghz
Androidrendszer:Kitkat (4.4.4)
Memóriaméret: 1 Gb
Belsőmemória: 8 Gb
Ezekkel az appokkal próbálkoztam: Kingroot,Kingoroot,Kinguser
Ahogy nezem, ez odinos lesz... Ha nem erted, hogy "kell-e a gep, vagy eleg csak az android" akkor inkabb keress valaki olyat, aki csinalt mar ilyet (hint: sarki gsm-es), mert bar a rootolos elegge egyszeru, de a flasheleses metodus nem valo abszolutt kezdok kezebe. :/
Vagy csak siman olvass utanna.
Köszi és lehet hogy igazadvan hogy szakember kéne de ha valaki leírja lépésről lépésre hogy csak Androidon keresztül hogy kell csinálni azt megköszönném de tudom hogy biztos nem 1 letöltésből és pár gombnyomásból áll
Légyszi tudja valaki segítsen és köszönöm még egyszer hogy legalább foglalkoztatok a kérdésemmel
Csak androidon keresztul, pc nelkul azt a tabletet nem lehet rootolni, a leggyszerubb leiras meg itt:
van.
Pontrol pontra leirja, hogy mi kell, es hogyan, igazabol, teljesen egyszeru.
Valojaban nem bonyolultabb, mint a onclickroot, es tarsai, csak nem egy nagy "root!" gomb van a kozepen, hanem.... Hat, tobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!