Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem indul a League of Legends,...

Rynia kérdése:

Nem indul a League of Legends, miért?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem le a LoL-t. A telepítés sikeres volt minden hozzátartozó programot telepítettem és engedélyeztem a módosításokat. Azonban amikor elindítom a játékot megjelenik a logó kicsit vár és nem történik semmi. Ha újra futtatni szeretném azt írja hogy már fut. Ha várok akkor később kiír egy hibát, hogy hiba. Ha rendszergazdaként futtatom akkor is ugyan ez van viszont kommunikatív és azt írja a patch kelner exe működése leállt. A tűzfalon átengedtem, a vírusirtóval megbarátkoztattam, az IPv6 tiltással is megpróbálkoztam, a ccleaner-el is megpróbáltam, de semmi. Fórumon még találtam egy két opciót de azok is hasztalannak bizonyultak. Ha valaki tud valamit legyen olyan kedves és segítsen.

2015. nov. 30. 13:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!