Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy a Steammel kapcsolatos...

Egy a Steammel kapcsolatos kérdésemre tudtok válaszolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném megvenni az Overlord Fellowship of Evil-t. Ugye most levan árazva. A jelenlegi ára 14,24 euró.

Viszont ha az egész Overlord pakkot veszem (mindegyik megvan, csak a Fellowship nincs), akkor az összes játék egyben 12,79. Szóval ha mindent megveszek, olcsóbb. Benne van ebben a csomagban a Fellowship of Evil.

Szóval így megkapom olcsóbban a játékot? 2 euróval ha mindent megveszek? :D Nem értem benne a logikát, de jobb üzletnek tűnik. Ha a csomagot megveszem, ugyanúgy megkapom a játékot, mintha külön fizetnék érte 2 euróval többet?

Itt a link hozzá:

[link]

2015. nov. 29. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mit veszel meg, amíg a szar forinttal veszünk eurós játékot addig sehogyse jársz jól. Amikor a GTA5-öt vettem 290 forint volt egy Euro, most 315. Tehát 2000 forintal drágább lenne, majdnem 5 euroval.
2015. nov. 29. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pack,szóval együtt vannak!Ha aktiválod akk csak azt kapod meg amelyik még nincs meg!Én is így szívtam meg a killing floor+Red orchestra 2-es csomaggal!A killing floort nem kaptam meg, mert megvolt a fiókomon!
2015. nov. 29. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát az nem nagy gond ha nem kapom meg az Overlord 1-et és a 2-t (meg megvannak) de a Fellowship of Evil nincs meg. Azt megkapom ha a packot veszem, ugye?

Amúgy igen, magyar pénzzel Steamen fizetni nagy szívás. Meg úgy kb. mindenhol szívás..

2015. nov. 29. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen megkapod!
2015. nov. 29. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mentek a zöld kezek.

2015. nov. 29. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kell neked a Fellowship of Evil? Borzalmas egy játék ,semmi köze az előző részekhez:

[link]

2015. nov. 30. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem mégsem veszem meg, mert túl drága és kell a pénz. :D

Amúgy persze, kell nekem. Egyáltalán nem borzalmas, csak szimplán nem Overlord 3, és a fanok meg azt várták. Egy kellemes kikapcsolódás az Overlord világában, egy amolyan filler, mellékág, nagyon móka.

2015. nov. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!