Válaszolnátok nekem pár kérdésre az Alien Isolation-nel kapcsolatban?
Kezdeném azzal, hogy a játék marha jó, már negyedszerre játszom ki. Mivel nem vagyok nagyon jó angolos, ezeket a kérdéseket tőletek szeretném megérdeklődni:
- Hogyan kerültek az Alien-ek az űrállomásra?
-Lingard testéstéből kelt ki az első Alien? (Egy videoüzenet során beszél róla.) Ransom is közrejátszott ebben? (Őt is említi az üzenetben.)
-Taylor hogyan sérült meg?
-Hogyan hibásodtak meg az androidok?
-Marlow és a társai miért mentek vissza az űrhajó roncsához? A Weyland Yutani társaság utasította erre őket? Mi lett a csajjal, akinek ráugrott az arctámdó az arcára? (Azon kívül hogy meghalt, meg kikelt az Alien belőle. Volt valami kulcs fontosságú szerepe?)
-Leírnátok nekem bővebben, hogy ki volt Ransom és Hughes?
-Hogyan került a Nostromo fekete doboza a Sevastopol űrállomásra?
- Samuels mit próbált végrehajtani abban a masinában, mielőtt a szemünk láttára halt meg?
-Amandát a történet végén felszedik egy hajóval?(De szerintem erre igen a válasz.)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
latom te is Alien fanatikus vagy :D de jo lenne kiprobalni ezt a jatekot...
amugy azt mondjak mind rosszul sikerult amik ujabban alien ekrol keszultek jatekok
Ha még esetleg olvasod, akkor megpróbálok válaszolni.
1.) Az Anesidora legénységének az egyik tagja hozta az állomásra (mert belepetézett a facehugger) a space jockey-s terem alatt.
2.) Nem. Lingard kezelte azt az embert, akiben benne volt. Catherine Fosternek hívták amúgy.
3.) A robbanásban, még a játék elején.
4.) Az androidok nem meghibásodtak, hanem azt kapták utasításba a számítógéptől, hogy védjék meg a xenomorphot. Amikor az emberek meg akarták ölni a lényt, akkor az androidok elkezdték irtani az embereket, hogy így óvják meg.
5.) Mert azt hitték, hogy ezzel majd sok pénzt keresnek. Igen, az a nő vitte a Sevastopolra a xenomorphot.
6.) Ők a Sevastopolon tartózkodók közé tartoztak.
8.) Marlowék vitték oda.
9.) Ripleynek akart segíteni, feltörni a AI-t.
10.) Szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!