Freedom hack, működése használata? SOS.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy miért nem műkődik eme remek program?
Minden adott hogy mműködjön.
-Root van
-időzóna Moszkva
-automatikus idő és dátum ki
-automata időzona ki.
freedom elindít azon kereszűl program indít. Programon belűl vásárlás próbálkozás felugró ablak megjelenik hogy mennyi az annyi Forintban, ott van még aza freecard is (xxx-943) és utána lássuk a csodát --> vásárlás.
ilyenkor jött is a csoda, összeomlik vqagyis bezár a play áruház.
próbálkoztam olyannal is, hogy market unlocker.
De semmi .
Legutolsó próblálozásom hogy play áruház eltávolítása pontosabban a frissítések. gyári ami rajta van 5.0 .
ezzeél már annyit elértem hogy kiírta hogy sikeres vásárlás de eredmény nélkül nem kaptam meg amit elvileg sikeresnek írt.
Ezek után mit lehet még tenni hogy működjön?
Ezeken próbáltam: Fun Run 2, FootballManiacs, kill shot bravo.
Eszköz: Android 4.4.2
Valaki Tud segíteni?
Attól függ hogy mire kell neked és szeretném megtudni hogy tudnál segíteni-e hogy Android 4.4.4 Kitkat verzíóhoz root kéne de nem tudom hogy kell pedig sok mindennel próbálkoztam
Írd le légyszi
nyilván azért kell hogy ingyen vásároljak:)
Rootban nem tudok segíteni sajnos, az én telefonomat úgy kaptam.
Lucky Patcher Aptoidéről letölthető próbáldki hát ha jó lesz.
Sok makkot azaz szerencsét.
Rootban én tudok segíteni! Először is töltsétek le a "Kingroot" nevű alkalmazást (Ne a "Kingroot"őt!), és próbálkozzatok vele mondjuk 20-25 ször. Töltsenek le egy root checkert és minden próba után ellenőrizzézetek, sikerült-e.
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!