Street Fighter 4-ben hogy tudok orosz/polák nyelvről angol verzióra váltani?
Magazinhoz volt dobozos pc játék, viszont telepíteni csak oroszul vagy polákul lehet, illetve a menü is ezeken a nyelveken van. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám átállítani? A menüben ha esetleg lenne is angol nyelv, nem találom, hisz egy ciril betűt se ismerek...
A magazinnak már írtam, nem jeleztek, szóval ez a megoldás tabu. Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Sajnos pórul jártál, csakúgy mint én, és még nagyon sokan mások. Az összes létező (talán nem a narancssárga dobozos, gamemania kiadás?) gamemania Street Fighter 4 orosz. És még mindig a boltokban árulják! Elképesztő! Én anno a tescoban vettem, és vissza is vittem, kicserélték..
Nem fognak rá reagálni, le se sz****rnak, én is próbáltam akkoriban elérni a playont, nem válaszoltak semmit. A gamemania-s Vice City is gyári hibás. Jó mi? És még mindig a boltban van!
Próbálj meg leszedni torrentről egy angol verziót és ügyködni az angol nyelvi fájlokkal (nem tudom hogy), ha így sem sikerül, akkor nincs mese, orosz a játék. 1 perc néma csend azokért az emberekért, akik hajlandóak kiadni pénzt a játékokért és ilyen f***st kapnak.
Nem narancssárga, Gmes for Windows-os a doboz, és szemből nem is látszik ráadásul, hogy nem angol..
És igen, ez a része a szánalmas a dolognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!