Milyen videószerkesztőt ajánlanátok?
A YouTubera szeretnék videókat feltenni, amiket videoszerkesztővel készítenék. Elsősorban képek sorozatából álló klipekről lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy ha valami komolyabb minőséget szeretnék elérni, pl. 1280 x 720-as képfelbontást, akkor ehhez milyen videószerkesztőt ajánlanátok, ami elmegy az én gépemen is (Acer Extensa 5220, RAM: 2 GB, Windows XP Professional, Service Pack 3). Most jelenleg a Windows Movie Maker-t használom (Version 2.1.4026.0), de ennél maximum 856 x 480-as képfelbontást tudok beállítani.
Továbbá érdekelne, hogy milyen képfrekvenciát kíván meg a YouTube, ill. milyen további beállításokat, hogy lehetőleg minél jobb legyen az eredmény.
Millen MovieMaker az? mert annak biz tudnia kellene jobbat is, kimentésnél van legalul a beállításoknál olyan, hogy egyéni, azt meg úgy lövöd be, ahogy akarod...
De itten egy más:
Letöltöttem a Filmora setupját, elindítottam, de nem tudta betölteni a teljes fájlt. Egy hibajelentést írt ki a betöltés közben és csak 97%-ra töltötte le, majd amikor indítani akartam, akkor megint egy újabb hibajelentés következett:
Úgy néz ki, hogy valami másikkal kell majd próbálkozni.
Valami a gépeddel lehet, mert elvileg xp-re is jó....
priváton adok linket , itt nekem megy mindegyik verzió....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!