Windows 10 - Hozzáférés megtagadva, fáljok nem elérhetőek, filmeket nem játsza le. Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Számomra teljesen új a win10. Felkerült, és egy csomó dolog ledöbbent. Sok fájlt mozgatok, kezelek, ezért Total commandert használok. És a fele dolgokat nem nyitja meg... mondjuk sajátgépből se, szóval mindegy. Így a legelején, pendriveról akartam drivert telepíteni, nem indította el, mert hozzáférés megtagadva. Hiába vagyok admin, meg futtatom rendszergazda módba, semmi. Bezzeg ha ugyanazt a fájlt ugyanonnan letöltöm akkor feltelepíti. Van jópár filmem, azokból egy csomót nem játszik le, mert "nem elérhető" a fájl, nincs jogom hozzá. Olyan, mintha túl biztonságos akarna lenni a rendszer,és ami, úgymond külső helyről vagy más winről jön, azokat valami alapján válogatja, mert van filmet amit lejátszik, van amit nem. Valaki találkozott ilyennel már, vagy létezik erre megoldás?2015. nov. 27. 01:05
1/2 anonim válasza:
-ha az UAC-ot akarod lejjebb állítani azt itt tudod :
Tálcádon a nagyító /kereső,majd írd be hogy :uac
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az a gond, az már a Vista óta a legelső lépéseim között van, hogy minimumra húzom. Már a defender is kivan kapcsolva, tűzfalat is kilöttem próbaként. A meghajtó tulajdonságaiba a Biztonság részben minden engedélyezve van írás-olvasás-törlés-módosítás és egyszerűen nem.
2015. nov. 27. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!