Érdemes Windows 10-re frissíteni?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy vannak programok amik nem fognak kifogástalanul működni. Vagy ilyen már nincs?2015. nov. 26. 14:37
1/10 Lajos54 válasza:
Mit saccolsz, hányadik lehetsz, aki ugyanezt a kérdést teszi itt fel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%E9rdemes+wi..
2/10 anonim válasza:
milyen géped van? lehet hogy még lassulna nem hogy gyorsulna tőle a géped. játékok terén minimális fps vesztés van az újabbaknál meg +2-3 fps -el több.
4/10 anonim válasza:
Ha frissíteni nem is de tiszta telepítéssel érdemes lehet!
De ha az eddigi op rendszer jó ,és hibátlanul fut akkor szerintem hagyd.
5/10 anonim válasza:
erre nem érdemes régi archiekturás a procid csak jobban terhelné a win10.
6/10 anonim válasza:
Bizony nem érdemes. Ez egy legalább olyan stabil rendszer, mint az xp volt, ráadásul 2020-ig támogatást kap a Microsofttól, no és a W10 nem is sokkal többet tud, csak más. 2020-ig a 7-essel is rengeteget tudsz alkotni, maga a gép(hardver) tulajdonságai/proci, memória stb...) meg nem javulnak egy frissitéssel. Még utána is jó lesz sokáig, csak támogatást nem kap. No ekkor vedd meg a legujabb verziot.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2015. nov. 27. 20:31
8/10 anonim válasza:
Hogy ne legyen kedved a frissitésre:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig se frissítettem. :D Majd ha stabilabb lesz a Win7.
2015. nov. 30. 15:37
10/10 anonim válasza:
Frissíts!
Egymagos P4-em gyorsabb vele mint az xp-vel, a win7-nél meg főleg gyorsabb....
Ja és a 2gb ramomból 1,65 szabadon van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!