Melyik programmal lehet ilyenk képet késziteni?
Figyelt kérdés
Olyan képet szeretnék szerkeszteni, hogy a betuknél látszódjon a kép, és az iráson kivul pedig fekete legyen a háttér. Nem tudom hogy ez mennyire érthető ,de ezen a kép pl egy mobil védőtokkon van:
2015. nov. 22. 21:54
2/7 tabaki válasza:
Lehet, hogy ebben az esetben nem véletlenül emlegetik pont az Instagramot? Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne megoldani bármelyik képszerkesztővel.
3/7 anonim válasza:
Bármelyik képszerkesztő képes erre, még a Paint is, ha ügyes vagy.
4/7 tabaki válasza:
Itt egy efféle, Gimppel:
Eredeti:
Feliratos:
Itt a kérdésednek egy régi változata:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
A képanyag időközben eltűnt, ahelyett néhány hasonló, amelyek egy harmadik ugyanilyen kérdésre készültek:
Egy kolléga megoldási javaslata PhotoScape képkezelővel:
5/7 anonim válasza:
6/7 tabaki válasza:
#5:
Bocsánat a kínos melléfogásért, tegnap nem voltam a topon. Feltöltéskor csak kicsiben néztem a képeket, és megcsaltak az emlékeim... De ez pusztán szánalmas mosakodás, e csúf kudarc szolgáljon intő például a jövendő válaszolók számára.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :D
2015. dec. 10. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!